LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo
Festis marknadsföring banner

Disney-stjärnan gripen av polis – se bilden här

24 aug, 2022 
Disney-stjärnan Irene Bedard, som gör den välkända rösten till Pocahontas i filmen med samma namn, har gripits av polis.
Varför då?
Annons
Harry Styles mardröm – fans faller från läktarenBrand logo
Harry Styles mardröm – fans faller från läktaren

Skådespelaren Irene Bedard, 55, är det kanske inte så många som känner till, men hennes insats som rösten till Disney's Pocahontas är oförglömlig. I klassikern spelar Irene mot världskända skådespelarna Mel Gibson, 66, och Christian Bale, 48.

I fredags förra veckan hade Irene dock en riktigt tuff dag. I alla fall om man ska tro polisernas uttalanden efter hennes gripande. Vad hände?

Disney-stjärnan gripen av polis – det här har hänt

Disney-skådespelaren greps av polis under fredagen, den 19 augusti. Det rapporterar TMZ. Gripandet av Irene skedde i Greene County i den amerikanska delstaten Ohio.

Rubriceringen ska ha varit 'förargelseväckande beteende', som också är brottsligt i Sverige. I den svenska brottsbalken beskrivs brottet enligt följande:

Annons

Den som för oljud på allmän plats eller annars offentligen beter sig på ett sätt som är ägnat att väcka förargelse hos allmänheten, döms för förargelseväckande beteende till penningböter.

Polisrapporten, som TMZ, kommit över, målar upp en väldigt sorglig bild av gripandet. Polisen fick ett larm om en medvetslös kvinna i ett buskage på en gata i ett bostadsområde. När de kom till platsen ska de ha hittat en skakad Irene på en parkeringsplats i närheten.

Här ska hon ha uppvisat en berg- och dalbana av känslor och snabba svängningar i humöret. Irene hade en vän med sig som ska ha gett polisen kontaktuppgifter till en av Irenes anhöriga. Detta gjorde att Irene skrek rakt ut och riktade stor ilska mot vännen, nära våldsam ilska.

Här nedan är förbrytarfotot på Irene från polisstationen:

Inte första gången Disney-skådespelaren grips av polis

Men, det är inte första gången som skådespelaren arresteras av polis. År 2020 blev hon gripen två gånger på en tredagarsperiod i anslutning till Thanksgiving.

Annons

Vid det första tillfället ska ett par poliser ha gått fram till henne, varpå Irene ska ha backat in i ett fönster samtidigt som hon skrek på dem. Polisen grep tag i henne eftersom de befarade att hon skulle ha sönder glaset.

Resterande händelseförlopp av gripandet beskriver en Irene som inte är samarbetsvillig. Hon arresterades och placerades i häkte över natten för 'förargelseväckande beteende'.

Två dagar senare arresterades hon igen efter att ha attackerat poliser i en hotellobby. Se videon från andra gripandet år 2020 här.

FOTO: Walt Disney Pictures, Instagram

Annons