BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo
Festis marknadsföring banner

Disney channel-profilen döms till två års fängelse efter skandalen

05 jun, 2022 
STONEY WESTMORELAND
Disney channel-skådespelaren Stoney Westmoreland har försökt ha sex med en minderårig.
Nu kommer domen.
Annons
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har häntBrand logo
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har hänt

Stoney Westmoreland, 52, spelade morfar i Disney channel-serien Andi Mack. Han är med andra ord en välkänd profil för alla som tittat på Disney channel.

För fyra år sedan, närmare bestämt år 2018, blev Stoney påkommen i deltstaten Utah för att ha arrangerat online-sex med en person som var 13 år gammal. De kommunicerade via dejting-appen Grindr, som ofta är en app som används för att träffa sex-partners.

Nu döms han till två års fängelse, det skriver den amerikanska sajten TMZ.

Disney channel-stjärnan registreras som sexförbrytare

Stoneys advokat säger nu till TMZ att Grindr har använts, men Stoney ska ha trott att det rörde sig om ett rollspel. Han trodde alltså att han chattade med en vuxen person och att personen körde ett rollspel genom att utge sig för att vara 13 år gammal.

Nu står det även klart att Stoney måste lämna in sitt DNA och registreras som en sexförbrytare. Detta innebär bland annat att han inte får umgås med barn under 18 utan någon annans uppsyn och att hans datorer och mobiler kan komma att undersökas.

I vissa delstater i USA är det förbjudet för sexförbrytare att bosätta sig närmare än 300 meter från platser där barn vistas.

FOTO: SOPA Images, Rob Latour/BEI/REX

Annons